Döbbenetes: Beverte a focista orrát a pályára rohanó szurkoló - fotó, videó

Demir Grup Sivasspor v Fiorentina - UEFA Europa Conference League 2023,Demir Grup Sivasspor,Fiorentina,UEFA Europa Conference Leag Horizontal
SIVAS, TURKIYE - MARCH 16: A pitch invader interacts with Alessandro Bianco (42) of Fiorentina during the UEFA Europe Conference League Round of 16 second leg football match between Demir Grup Sivasspor and Fiorentina at Sivas 4 Eylul Stadium in Sivas, Turkiye on March 16, 2023. Sercan Kucuksahin / Anadolu Agency (Photo by Sercan Kucuksahin / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP)
Vágólapra másolva!
A Fiorentina 4-1-re nyert a török Sivasspor otthonában, így kettős győzelemmel jutott tovább a Konferencia-liga negyeddöntőjébe.

Az olaszok negyedik gólja után azonban meghökkentő jelenetek zajlottak le a pályán, ugyanis egy pályára berohanó török szurkoló szándékosan beverte Alessandro Bianco orrát, miközben a firenzeiek ünnepelték Gaetano Castrovilli gólját a 89. percben.

A 20 éves középpályás sérülését azonnal ellátta az orvosi stáb, majd a lefújás után egy képet is megosztott a sérüléséről a közösségi médiában.

A hazai szurkolók egyébként a mérkőzés folyamán különböző tárgyakat is dobáltak a pályára, ezért a helyi rendőrség beavatkozására is szükség volt, akik a lefújást követően a Fiorentina játékosainak is segítettek elhagyni a pályát.