Folytatódik Mischinger Péter és Szorcsik Viki botránya

Farm VIP, Szorcsik
Vágólapra másolva!
Hamarosan eljön a nap, amikor Szorcsik Vikinek a bíróság elé kell állnia és felelnie kell állításai miatt. A színésznő úgy véli, neki van igaza, ezt pedig nem hagyta szó nélkül egykori játékostársa.
Vágólapra másolva!

Még mindig nincs vége, sőt, csak fokozódik a Farm VIP harmadik szériájában kialakult botrány, hiszen mint ismeretes, Szorcsik Viki máig nem kért bocsánatot Mischinger Pétertől, akit a TV2 kamerái előtt vádolt meg azzal, hogy agresszíven lépett fel vele szemben a műsor forgatása alatt. Péter már többször felszólította a színésznőt, hogy ismerje be, hazudott, amikor kijelentette, hogy játékostársa megsértette őt a nőiességében és kilátásba helyezte, hogy ellenkező esetben perre viszi az ügyet.

Forrás: TV2

A feljelentés már hetekkel ezelőtt megtörtént a felek pedig arra várnak, hogy a bíróság kitűzze az első, úgynevezett előkészítő tárgyalás időpontját. Eközben Szorcsik Viki egy reggeli műsorban nyilatkozott a témában, és gyakorlatilag megismételte vádjait Mischingerrel szemben.

Elmondta, hogy a műsorban elhangzottakért vállalja a felelősséget, illetve a korábban mondottakhoz is tartja magát, miszerint tart az agresszív személyektől, és rémisztő számára, ha egy férfi vele szemben felemeli a hangját.

A színésznő ugyanakkor kitért arra is, hogy úgy gondolja, senkit sem kényszerítenek egy olyan műsor elvállalására, mint a TV2 népszerű realityje. Valamint szerinte annak, aki vállalja a szereplést egy ilyen tévéműsorban, azzal is tisztában kell lennie, hogy a későbbiekben negatív is lehet a megítélése.

Forrás: TV2

Szorcsik Viki szavai meglepték a felperest, vagyis Mischinger Pétert, aki a Bors kérésére reagált a színésznő gondolataira. Az egykori exatlonos reméli, hogy a Farm VIP stábtagjai és a szereplői is kiállnak majd mellette a tárgyaláson és igazolják, hogy soha nem sértegette a színésznőt és soha nem lépett fel vele szemben agresszívan. Péter ugyanakkor azt is hozzátette, hogy Viki szavaival szemben, ő sosem tapasztalta, hogy a nézők negatívan ítélték volna meg őt a botrány alatt vagy után.

A sportoló lát még esélyt arra, hogy peren kívüli egyességre jusson Szorcsik Vikivel

Ha ez nem történik meg, akkor magánvádas eljárásban harcolok tovább az igazamért.

magyarázta Péter, aki ugyanakkor azt tapasztalja, hogy a színésznő még mostanában is játszik a tűzzel, ha a közelgő per szóba kerül valahol.

Forrás: TV2

Teszi ezt időnként kerek perec, időnként pedig óvatosabb, de egyértelmű utalásokkal. Itt jegyezném meg, hogy idővel az is megeshet, hogy valóban megharagszom rá. Történetesen, ha a kijelentéseivel konkrét kárt okoz nekem, de bízom benne, hogy ez nem következik be" - tette hozzá Mischinger.