Vágólapra másolva!
Az Újpest korábbi válogatott futballistája, Véber György szerint szánalmas az NB I-es csapat teljesítménye, és úgy gondolja, olyan játékosok vannak a klubban, akik nem tudják, mit jelent újpesti labdarúgónak lenni.

Az U19-es újpesti csapatot irányító Véber a tavalyi botrányos tombolásával kapcsolatban azt mondta, az elmúlt időszak megpróbáltatásait már lezárta.

Lezártnak tekintem az ügyet, nekem a csapatom sokkal fontosabb, mint egyesek" - mondta az 53 éves szakember.

A Metropol megírta, hogy Véber abszolút elégedetlen az Újpest NB I-es csapatának teljesítményével, a bajnokságban a kiesés ellen harcoló együttest kemény kritikával illette.

Véber György nem kímélte az Újpest focistáit Forrás: MTI

Aztán valahogy megmenekülnek a szégyenteljes kipottyanástól, de a gondok nincsenek megoldva" - nyilatkozta a korábbi újpesti legenda, aki szerint a mostani játékosok többségének fogalma sincs arról, mit jelent ebben a klubban futballozni.

"Tudom, már megváltozott a világ, de azért, ha már lila-fehér mezt húznak magukra, legalább szakadjanak meg a pályán. Ilyet ritkán látok, tisztelet a kivételnek.

tette hozzá Véber, aki Csoboth Kevinnel azért elégedett, és örül annak, hogy Újpestről is be lehet kerülni a magyar válogatottba.