Durva dolgok derültek ki a férfiről, aki kilökte az élettársát a tizedikről Győrben - videó

élettársa lökte ki az ablakból azt a 26 éves, kétgyerekes nőt, aki 2023. március 30-án délelőtt zuhant ki egy győri társasház tizedik emeletéről
élettársa lökte ki az ablakból azt a 26 éves, kétgyerekes nőt, aki 2023. március 30-án délelőtt zuhant ki egy győri társasház tizedik emeletéről
Vágólapra másolva!
Megdöbbentő dolgokat állítanak arról a férfiról, aki a gyanú szerint egyszerűen kilökött egy fiatal családanyát az ablakon Győrben. A Bors azt írja a Kisalföld információira hivatkozva, hogy a férfi nem először kerül a nyomozók látóterébe, és korábban már büntették rablás miatt. Azt is megírták, hogy nyáron szabadult feltételesen és nem volt munkája. A TV2 Tények tudósítója pedig azt látta, hogy a 32 éves férfi mosolygott, amikor letartóztatták. Fiatal áldozata, az élettársa szörnyethalt.
Vágólapra másolva!

Ahogy az Origo is megírta, egy nő kiesett egy Szent Imre úton lévő társasház tizedik emeletéről csütörtökön délelőtt.

Mivel 30 métert zuhant, nem élte túl a becsapódást.

Késő délután közölték a rendőrök, hogy felmerült a bűncselekmény gyanúja és egy férfit elfogtak. Kiderült, hogy erőszakos bűncselekmény, rablás miatt büntették már korábban és nemrég szabadult. Ahogy az is, hogy nem dolgozott. Másnapra pedig az is kezdett körvonalazódni, mi történhetett.

élettársa lökte ki az ablakból azt a 26 éves, kétgyerekes nőt, aki 2023. március 30-án délelőtt zuhant ki egy győri társasház tizedik emeletéről Forrás: TV2 Tények

A Bors azt írta, a tragédia előtt a szomszédok jól hallották a veszekedést, de nem csak a közvetlen környezetük,

távolabb is felfigyeltek a hangokra, mert a férfi önmagából kivetkőzbe nekitámadt a nőnek.

– írta a fültanú.

A 26 éves áldozat januárban költözött be az élettársával a győri lakásba albérlőként. A nő Hódmezővásárhelyen élt előrre, varró nő volt és kétgyerekes családanya.

A Győri Járásbíróság pénteken egy hónapra elrendelte életársának, a 32 éves férfinek a letartóztatását, akit emberöléssel gyanúsítottak meg.

A Kisalföld azt írta, odaköszönt a médiának, amikor megérkezett a bíróságra bilincsben és mosolygott, amikor a bírói ítéletet hallgatta a letartóztatásáról, végül, megkérdezte a stáboktól, hogy jó lett-e szerintük mielőtt elvezették. Úgy tudni, a férfi azzal védekezik, hogy a nő önszántából ugrott a halálba és neki nincs hozzá semmi köze. Hogy valóban kilökte-e a férfi a nőt, azt a holttest elhelyezkedéséből az igazságügyi fizikus szakértő könnyen meg tudja állapítani.