Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Miskolcon fogták el a csornai gyilkosság gyanúsítottját

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Miskolcon fogták el hétfőn azt a 21 éves, debreceni férfit, aki a gyanú szerint vasárnap megölt egy 39 éves férfit Csornán a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint. Mivel megszökött a támadás után, elfogatóparancs alapján keresték és még a fotóját is közzétették, hátha látja valahol valaki.
Vágólapra másolva!

Április 3-án 14 óra 15 perckor bejelentés érkezett a rendőrségre A telefonáló azt mondta,

szerinte a csornai gyilkost látja a miskolci Vologda városrészben lévő kutyafuttatóban.

Amikor a helyszínen megpróbálták elfogni a férfit, ő egy késsel többször megszúrta magát a rendőrök láttán.

illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

A 21 éves férfit a mentősök ellátták és kórházba vitték. A rendőrség oldalán közzétett információ szerint a rendőrök arra készülnek, hogy őrizetbe veszik.

A lakásban hagyta a holttestet

Bejelentés alapján indultak a rendőrök egy csornai lakótelepre április 2-án 15 óra 45 perc körül, ahol egy házban egy férfi holttestet találtak. Már a tetthelyen felmerült a gyanú, hogy megölték a 39 éves áldozatot és nemsokára azt is tudták már a nyomozók, ki követhette el a gyilkosságot. Miután a fiatal gyilkos megszökött, elfogatóparancsot adtak ki ellene és a fényképét is közzétették, hogy minél hamarabb elfoghassák.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről