Vágólapra másolva!
A magyar női jégkorong-válogatott a franciák elleni 4-2-es sikerrel kezdte meg szereplését a bramptoni elitvilágbajnokságon csütörtökön. Pat Cortina szövetségi kapitány alakulata két harmad után már 3-0-ra vezetett, többek között Huszák Alexandra duplájával. A meccsen betalált Metzler Regina és Dabasi Réka is, akik az Origo Sport Live-nak nyilatkoztak a csodás siker után.

A Kanadában zajló női A csoportos jégkorong vb-n magabiztos győzelemmel kezdett a magyar válogatott. A franciák elleni siker után két magyar gólvágó: Metzler Regina és Dabasi Réka adott exkluzív interjút az Origo Sport Live-nak.

Metzler Regina többek között kiemelte, hogy az erős kezdés az egész meccset meghatározta. Bár volt egy kis hullámvölgy is, amikor a franciák domináltak, de sikerült újra felvenni a játék ritmusát. Dabasi Réka a jó cseréket emelte ki, de a góljáról és arról is beszélt, hogy a jövőben tudnak ennél majd még jobban is játszani.

Íme, az értékelések:

A legjobb zenék mellett a nap 24 órájában az Origo Sport Live kiemelten foglalkozik a magyar női jégkorong válogatottal!