Váratlan fordulat a BL-meccs után verekedő Bayern-sztár ügyében

fbl Horizontal
(FILES) In this file photo taken on March 11, 2023 Bayern Munich's Senegalese striker Sadio Mane reacts during the German first division Bundesliga football match between FC Bayern Munich v FC Augsburg 1907 in Munich, southern Germany, on March 11, 2023. - Bayern Munich have suspended forward Sadio Mane for one game following an altercation with Leroy Sane after this week's Champions League loss to Man City, the club announced on April 13, 2023. (Photo by Christof STACHE / AFP) / DFL REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS AS IMAGE SEQUENCES AND/OR QUASI-VIDEO
Vágólapra másolva!
Habár a csütörtök délelőtti hírek még arról szóltak, hogy a Bayern München nem bünteti meg a keddi Bajnokok Ligája-mérkőzés után verekedést provokáló Sadio Manét, a klub hivatalos álláspontja ennek éppen az ellenkezője.

Ezúttal nem voltak pontosak a máskor jólértesült Bild és más német lapok információi, ugyanis szó sincs róla, hogy a Bayern München annyiban hagyná a keddi Manchester City elleni Bajnokok Ligája-meccs után az öltözőben verekedést szító Sadio Mané ügyét.

A bajor sztárcsapat által csütörtök délután kiadott szűkszavú hivatalos közlemény szerint a 31 éves csatár "nem megfelelő viselkedése" miatt nem lesz ott a csapat hétvégi bajnoki keretében, így biztosan nem lép pályára a Hoffenheim elleni hazai meccsen. Emellett pedig pénzbírságot is kap a szenegáli támadó.

Sadio Mané nem úszta meg egy szimpla bocsánatkéréssel Forrás: AFP/Christof Stache

Mint arról korábban már az Origón is beszámoltunk a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének keddi csúcsrangadóján a Bayern München 3-0-ra kikapott a Manchester City otthonában. A meccs után a bajorok két sztárjátékosa, Sadio Mané és Leroy Sané között verekedés robbant ki az öltözőben. Mané és Sané már a pályán veszekedtek egymással, majd a lefújást követően az öltözőben tettlegességig fajult a vita a két focista között. Állítólag a Liverpoolal BL-győztes szenegáli játékos azt sérelmezte, hogy csapattársa mennyire nem megfelelő stílusban beszélt hozzá a pályán, majd hirtelen szájba vágta Sanét.