Újabb villamoson ellenőriztek a rendőrök

Vágólapra másolva!
A rendőrök a közlekedési szabályok betartását is figyelték, miközben a BRFK és a BKK együtt a Keleti pályaudvarról induló 23 és 24-es villamosvonalakat ellenőrizte. Több szabályszegőt is megbírságoltak.
Vágólapra másolva!

A budapesti rendőrök a Budapesti Közlekedési Központtal közösen rendszeresen tartanak ellenőrzéseket a tömegközlekedési eszközökön az utasok biztonsága érdekében.

Ezúttal április 12-én ellenőrizték a 23-as és a 24-es villamost, a megállóhelyeket és azok környékét.

A villamosokon nem tapasztaltak szabályszegést, az egyik megállónál azonban egy emberrel szemben helyszíni bírságot szabtak ki, mert tetten érték alkohol ivása közben. Ezen kívül elfogtak egy férfit, akit szabálysértési elzárás miatt köröztek, mert nem fizetett ki egy korábbi pénzbírságot.

A kép illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

A rendőrök három sofőrrel szemben is szabtak ki helyszíni bírságot

irányjelzés elmulasztása, lejárt műszaki érvényesség és kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás hiánya miatt. A Budapesti Közlekedési Központ és budapesti rendőrök fokozottan ügyelnek a közlekedők biztonságára. A megállóhelyeket és azok környékét, illetvet a buszsávok szabályos használatát rendszeresen ellenőrzik, és a lakossági visszajelzéseket figyelembe véve a továbbiakban is várhatók hasonló ellenőrzések - írja a Police.hu.