Transzvesztiták ölelgettek gyermekeket az egyik budapesti LMBTQ-fészekben

Nina West, drag queen, transzvesztita, előadó
BEVERLY HILLS, CALIFORNIA - NOVEMBER 17: Nina West performs onstage during The Trevor Project's TrevorLIVE LA 2019 at The Beverly Hilton Hotel on November 17, 2019 in Beverly Hills, California. Tasia Wells/Getty Images for The Trevor Project/AFP (Photo by Tasia Wells / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Nyomozást rendelt el egy LMBTQ-barát szórakozóhely transzvesztitashow-ja ügyében a rendőrség – tudta meg a Magyar Nemzet. Már a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) vizsgálja azt a transzvesztitabotrányt, amiről egy hónappal ezelőtt számolt be az Origo. Az egyik budapesti vendéglátóegység ugyanis olyan fényképekkel népszerűsítette magát, amelyeken nőnek öltözött férfiak gyermekek előtt vonaglanak, illetve ölelgetik őket.
Vágólapra másolva!

Már a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) vizsgálja azt a transzvesztitabotrányt, amiről egy hónappal ezelőtt számolt be az Origo – derült ki a Magyar Nemzet birtokában lévő rendőrségi határozatból.

Ahogyan arról márciusi cikkünkben beszámoltunk,

már Magyarországon is vannak olyan LMBTQ-s rendezvények, ahol tárt karokkal várják a kisgyermekek társaságát kereső, illetve őket fogdosó transzvesztitákat vagy drag queeneket.

Egy budapesti vendéglátóegység ugyanis megbotránkoztató fényképekkel népszerűsítette magát a közösségi médiában. A megosztott fotók alapján látható volt, ahogy

a transzvesztiták kisgyermekek előtt hiányos öltözetben vonaglottak, majd pedig ölelgették is a kicsiket.

Forrás: PestiSrácok.hu saját felvétele

Tavaly ősszel kezdték el szervezni az úgynevezett Drag Brunchokat az említett bárban. Azóta havonta tartanak ilyen eseményeket, ahová a jelek szerint kisgyerekeket is várnak, ugyanis a műsorok hirdetéseinél nincs feltüntetve a korhatár. Emellett semmi nyoma nincs annak, hogy a szervezőknek vagy a drag queeneknek akár a legcsekélyebb aggálya lenne azzal kapcsolatban, hogy gyermekek is megtekintik a transzvesztiták előadását.

Arra is volt példa, hogy a gyermekek részvételével zajló show közönségét aktívan bevonták egy-egy performanszba. A fényképek és a beszámolók alapján az alulöltözött transzvesztitáknak a levegőből kellett elkapniuk a falatokat, amelyeket a résztvevők dobáltak a szájukba.

Forrás: PestiSrácok.hu saját felvétele

Az egyik transzvesztita kisgyerekeket fogdosott, a hatóság kiskorú veszélyeztetése miatt nyomoz.

Megírtuk azt is, hogy a Drag Brunch Facebook-oldalán az Angel VenCartier nevű transzvesztita több fotón is kisgyermekeket fogdos. A hely műsoraiban fellépő másik drag queent, Valerie Divine-t pedig már korábban is rajtakapták, miközben gyermeket ölelgetett egy kávézó teraszán.

Arról az esetről tavalyelőtt nyáron szintén beszámolt az Origo, majd a cikk megjelenését követően a szórakozóhely eltávolította a botrányos fotót a közösségi oldaláról. A transzvesztita utólag úgy fogalmazott, hogy

jól esett fotózkodnia a gyermekkel, és büszke is rá, hogy így tett.

A férfi később már LMBTQ-aktivistaként támadta különböző hazugságokkal Magyarországot. Az aktivista egy amerikai Demokrata Párthoz közelálló Vice News elnevezésű felületen azt állította, hogy hazánkban a hozzá hasonlók nincsenek biztonságban.

A cikkünkben leírtak miatt az ismert feljelentő, Tényi István fordult a hatósághoz, a rendőrség pedig napokkal ezelőtt kiskorú veszélyeztetése bűntett gyanújával nyomozást indított.

A címlapi kép illusztráció!