Megmutatta balatoni álomotthonát Csobot Adél és Istenes Bence

Csobot Adél, Istenes Bence
Vágólapra másolva!
Mint arról írtunk, házat vett a Balaton-felvidéken Csobot Adél és Istenes Bence, még fel kell újítani, de ott tervezik ezentúl az életüket, messze a zajos nagyvárosoktól. Most megmutatták, hol fognak élni a gyerekeikkel.
Vágólapra másolva!

Csobot Adél és Istenes Bence reményeik szerint pár hónap múlva már a balatoni házukban fognak élni, már zajlik a felújítás.

Forrás: Csobot Adél Instagram

"A gyerekeink motiváltak erre, hogy nekik megadjuk ezt az életmódot. Ki is próbáltuk ezt már Németországban, hiszen ott is egy hasonló környezetben éltünk, tehát volt viszonyítási alap. Most éreztük ennek az idejét, hogy tényleg a tettek mezejére lépjünk" – árulták el a terveikkel kapcsolatban.

Jelenleg így néz ki a ház Forrás: YouTube

A sztárpár most egy újabb videóval jelentkezett, melyben megmutatták, hogy haladnak a munkálatok. Elmondták, hogy azért esett főként erre a telekre a választásuk, mert jókora kert tartozik hozzá és gyönyörű növények találhatóak benne, melyeket ideiglenesen át is ültettek, hogy ne pusztuljanak el. Adél és Bence munkásruhába bújt, hogy ők is segítsenek leszedni a falról a csempéket, illetve kihordani a törmelékeket, részt vesznek a napi munkában.