Vágólapra másolva!
Ifj. Lisztes Krisztián, a Ferencváros 17 éves támadója a csakfoci.hu-nak adott interjút, melyben beszélt a tanulmányairól, a hirtelen jött népszerűségről és elárulta azt is, hogy szülői engedéllyel megcsináltatta első tetoválását is.

A 18. életévét május 6-án betöltő Lisztes Krisztián elmondta, hogy félretette a tanulást, mert most a sportpályafutására szeretne koncentrálni.

– mondta a csakfoci.hu-nak a Ferencváros játékosa, aki hangsúlyozta, hogy mindent a labdarúgásra tett fel, sosem volt B-terve.

Lisztes Krisztián a Ferencváros csodacseréje Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Arra a felvetésre, miszerint mindenkinek jár tizenöt perc hírnév a következőket mondta:

„Nagyon remélem, hogy én nem csak rövid időre leszek híres!

Sőt, talán ennél már többet is elértem, mint tizenöt perc hírnév, és egyébként az eredeti gondolatnál maradva, én nem valami show-ban okoztam botrányt azért, hogy felfigyeljenek rám,

hanem nagyon sokat dolgoztam és fogok még dolgozni azért, hogy pályára léphessek és gólokat szerezhessek..."

Lisztes Krisztián május 6-án lesz 18 éves, így csak szülői engedéllyel csináltathatta meg első tetoválását.

„A 18. születésnapom előtt nem lehetett, de mivel pár nap múlva betöltöm, ezért kértem pár nap engedményt, így már hivatalosan is tetováltathattam.

Két angyal lett a karomra varrva, apukám és anyukám születésnapi évszámával" – mondta ifj. Lisztes Krisztián, aki úgy érzi, a mentalitását és a szorgalmát is a szüleitől örökölte, akik mindketten sportoltak.

A fiatal támadó bízik benne, hogy hamarosan eljön az ideje, hogy kezdőként lépjen pályára a Fradiban, de hangsúlyozta, hogy korántsem türelmetlen, ki fogja várni a sorát. Ezen kívül beszélt arról, hogy mennyi az ösztönös és mennyi a tanult elem a játékában, és arról is szó esett, milyen nehéz bekerülni a Ferencváros csapatába.