Nemzetközi szinten is létrejött a centrális politikai erőtér

ORBÁN Viktor
Budapest, 2023. május 5. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott csoportképen Orbán Viktor miniszterelnök (k) és a CPAC Magyarország konferencia európai vendégei a Karmelita kolostorban 2023. május 5-én. A kormányfő munkaebéd keretében tárgyalt a konferencia európai vendégeivel, köztük a legjelentősebb európai jobboldali pártvezetőkkel. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán
Vágólapra másolva!
Az Alapjogokért Központ szerint az esemény beteljesítette az "együtt erő vagyunk" ígéretét.
Vágólapra másolva!

Facebook-bejegyzést tett közzé az Alapjogokért Központ a múlt héten csütörtökön és pénteken, május 4-én és 5-én tartott CPAC Hungary konferenciával kapcsolatban, amelyben kiemelték, hogy

Az Alapjogokért Központ ezenfelül kiemelte, hogy a

magyar jobboldal, az amerikai konzervatívok, valamint európai szövetségeseink részvételével lezajlott konferencia beteljesítette az „együtt erő vagyunk" ígéretét. Magyar szervezésben nemzetközi szinten is létrejött a centrális politikai erőtér, a szuverenisták szövetsége a globalista hálózatokkal szemben - mert csak együtt van erőnk a békéhez!

Az eseményen több mint 400 külföldi vendég, 30 partnerszervezet Magyarországra vonzotta azokat az egész világról, akik számára fontosak civilizációnk zsidó-keresztény kulturális alapjai, a nemzeti büszkeség és a gyermekek védelme, Mexikóvárostól Tokióig. Ezenfelül képviseltették magukat a legfontosabb európai pártcsaládok vezetői, a legnagyobb francia, portugál, észt jobboldali pártok elnökei, a grúz miniszterelnök és a korábbi cseh miniszterelnök, a legnépszerűbb cseh párt, az ANO elnöke, Andrej Babis, többek között.

Ezen felül az Egyesült Államok 45. elnöke, Donald Trump is videóbejelentkezéssel üzent a marxista globalistákkal szembeni összefogást szorgalmazása érdekében.

Az esemény főszónóka, Orbán Viktor miniszterelnök pedig úgy fogalmazott:

hazánkban az elmúlt 13 évben valóban sikerrel kísérletezték ki a globalista progresszív vírus ellenszerét, azt, hogy a nemzet, a családok védelme és a béke érdekében nemet kell mondani migrációra, genderre, háborúra. A CPACHungary ezt a „szuverenista politikai vakcinát" kínálta a résztvevőknek, melynek receptjét eltanulva sikerrel vívhatják meg küzdelmüket saját országaikban.