Bulizó kamasz lányt próbált megerőszakolni egy biztonsági őr

A kép illusztráció
Vágólapra másolva!
Elsőfokon 2 év 8 hónap börtönre ítélte az esztergomi bíróság azt a férfit, aki egy dorogi szórakozóhelyen megismert két fiatal lányt, akiket a lakásába csábított, az egyiküket pedig az éjszaka közepén molesztálni kezdte, és arra akarta rávenni, hogy feküdjön le vele. A lány végül a barátnője segítségével megszökött.
Vágólapra másolva!

Két fiatal lány késő este egy dorogi szórakozóhelyre ment. Egy biztonsági őrként dolgozó férfi beengedte őket, aztán elnyerte a bizalmukat, és rávette őket, hogy buli után ne menjenek haza, hanem aludjanak nála. Miután a két lányt hazavitte, megmutatta nekik a szobákat, és közölte, hogy ő majd egy másik szobában alszik, miután hazatért. A férfi hajnalban, részegen tért haza. Lefeküdt az egyik gyerek mellé az ágyba, és szorosan mellé simult. Miután a lány eltolta magától,

a mellét kezdte fogdosni, annak ellenére, hogy áldozata többször próbálta leállítani.

Ezután megpróbálta lehúzni a bugyiját, és többször hozzáért a nemi szervéhez ruhán keredsztül, és anélkül is, miközben a lány kezét a saját nemi szervéhez próbálta érinteni.

A lány eközben folyamatosan próbált ellenállni. Közben a barátnője felébredt, és tetten érte a férfit, amint a barátnőjével fajtalankodik. Gyorsan kinyitotta a bejárati ajtót, és intett a másik lánynak, hogy meneküljenek el, amit a részeg férfi nem tudott megakadályozni.

illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

A bíróság az 50 éves férfit szexuális kényszerítés miatt

2 év 8 hónap börtönbüntetésre ítélte, emellett egész életére eltiltotta minden olyan munkától, melynek keretében kiskorúakkal kerülhetne kapcsolatba.

Emellett megállapította, hogy nem bocsátható feltételesen sem szabadságra. Az ítéletet nem jogerős, az ügyész 3 nap gondolkodási időt tartott fenn, míg a férfi és ügyvédje enyhítés érdekében fellebbezett.