VV Fanni-ügy: sorsdöntő lehet B. László bérelt kocsija

VV Fanni
Az utolsó VV Fanniról készült fotó. Novozánszki Fannit tavaly november óta nem találják, a megölésével B. Lászlót gyanúsítják.
Vágólapra másolva!
A jövő héten másodfokon is lezárulhat VV Fanni ügye. Az egyik realityműsorban ismerté vált nő 2017-ben tűnt el, a holttestét azóta sem sikerült megtalálnia a hatóságoknak. A gyilkosság miatt első fokon életfogytiglanra ítélték a volt szocialista képviselőt, B. Lászlót. Bérelt autóval ment a nő Marina parti lakásáig, aminek a Bors információi szerint sorsdöntő szerepe lehet a végleges ítéletben. 
Vágólapra másolva!

VV Fanni 5 éve tűnt el. Az utolsó felvétel akkor készült róla, amikor a meggyilkolásával vádolt

B. László a nővel a karjában lemegy a lakásból a mélygarázsba, és beteszi a bérelt autóba, amivel aztán elhajt.

A holttestet azóta sem sikerült megtalálni, de a kocsi csomagtartójában megtalálták a nő vérét.

Fontos lehet az autó

A vádirat szerint B. László a gyilkosság után egy városi terepjáró csomagtartójába tette be VV Fannit. A Novozánszki család jogi képviselője, dr. Lichy József a a lapnak azt mondta, ez az autó adhat még a védelemnek kapaszkodót.

VV Fanni Forrás: Blikk

"Úgynevezett bizonyítási indítványt adott be a védelem ismét.

Ebben az áll, hogy kérik, hadd bizonyíthassák be azt, hogy Fanni nem férhetett bele a nevezett autó csomagtartójába, 80x103-cm-es helyre.

A család képviselőjeként ezt nem fogom tanácsolni, hiszen már egyszer első fokon elutasították ezt a kérelmet. Ugyanakkor ezzel azt bizonyítja a vádlott, hogy semmi más nincs a kezében, azaz

– mondta az ügyvéd, majd hozzátette, hogy kiáll az igazukért és szeretné, ha a bíróság másodfokon is kimondaná, hogy B. László élete végéig börtönben marad.

B.László a bíróságon Fotó: Polyák Attila - Origo

– tette hozzá dr. Lichy József. Az ügyvéd szerint az ügy korszakalkotó, hiszen holttest nélkül ítélték Fanni gyilkosát életfogytiglani büntetésre. Ugyanakkor az ügyvéd szerint elképzelhető, hogy soha nem derül kim mi történt valójában, de a család egy jogerős ítélettel legalább lezárhatná Fanni elvesztését.

- tette hozzá az ügyvéd.