Autóval rontott a házba egy drogos bűnöző Zalában - videó

Zalaegerszegi Járási Ügyészség, Behajtott kocsival a földszintre egy férfi, Magyarország Ügyészsége, Ajtóstul rontott a házba a sofőr
Vágólapra másolva!
Kábítószer birtoklása és járművezetés ittas állapotban bűncselekmények elkövetésével vádol a Zalaegerszegi Járási Ügyészség egy 38 éves, zalaegerszegi férfit, mert a gyanú szerint tavaly május 17-ére virradó éjszaka kábultan és részegen volán mögé ült és behajtott egy ház ajtaján a kocsival. 
Vágólapra másolva!

A vádirat szerint egy férfi tavaly áprilisban Amszterdamban marihuánát vett, amelyből többször fogyasztott. Május 16-án is ezt tette, amikor este egy nővel bulizott egy zalaegerszegi vendéglátóhelyen. Drogosan még le is részegedett. Zárásig ott voltak, aztán úgy éjjel 1 óra körül a férfi - állapota ellenére –

a volán mögé ült, és a barátnője is beszállt mellé.

A férfi egy kanyarban nem tudta megtartani a kocsit, letért az útról, autóval nekicsapódott egy tűzcsapnak, amelyet kidöntött, aztán, mintha mi sem törént volna, folytatta az útját. Úgy egy kilométer múlva egy kereszteződésnél balra akart kanyarodni, ami nem sikerült neki.

Kocsival hajtott be a földszintre a sofőr Forrás: Magyarország Ügyészsége

Egyenesen haladt tovább, felhajtott a járdára, és autóval bement egy ház ajtaján a földszintre.

A férfi és utasa is épségben kiszállt a kocsiból és egyszerűen elsétált. Nem sérült meg senki, de a tűzcsapban és a házban is anyagi kár keletkezett. A férfival szemben az ügyészség kábítószer birtoklása és járművezetés ittas állapotban vétség miatt pénzbüntetés kiszabását, és járművezetéstől eltiltást indítványozott. Az esetet rögzítette a ház kamerája: