Berki Krisztián a síron túlról vigyáz az édesanyjára

Berki Krisztián, 2021. július 13., bíróság, tárgyalás, bűnügy, bűntett, közlekedés, büntetőfékezés
Berki Krisztián a Budapesti II. és III. Kerületi Bíróságán 2021 július 13-án
Vágólapra másolva!
A gyász továbbra sem enyhül Berki Krisztián édesanyja számára, mint mondja, a mai napig hiszi, hogy egyszer hazatér majd a fia.
Vágólapra másolva!

A végzetes éjszaka óta már több mint egy év telt el, bár érthető módon a család gyásza nem enyhül. Krisztián özvegye, Mazsi csendben próbálja feldolgozni férje elvesztését, míg édesanyja rendszeresen látogatja fia sírját, ahol próbál vele beszélgetni. A hot! magazinnak adott interjújában azt is elárulta, hogy

még mindig reménykedik abban, hogy Krisztián egy nap hazajön,

sőt, álmában is sokszor találkozik gyermekével.

– Még mindig várom, hogy hazajöjjön. Amikor valaki csönget, akaratlanul is abban reménykedem, hogy ő az. Éjszakánként pedig rengetegszer látom magam előtt, képtelen vagyok felfogni, hogy meghalt. (...) A temetőben is elmondtam neki, hogy nagyon szeretem, hogy rettenetesen hiányzik, és hogy mindenkitől megvédtem volna. Ezeket nem mondtam neki, amikor még élt.

Szerintem a fiam nem is tudta, milyen fontos volt nekem! Bármit megtettem volna érte!

Remélem, bárhol is van most, megkapja ezeket az üzeneteket – mondta a lapnak Júlia asszony.

Berki Krisztián Fotó: Szabó Gábor/Origo - Origo

A gyászoló édesanyának most a Borson keresztül üzent az a parapszichológus, akinél pár hete megjelent Krisztián szelleme.

- Szeretném megnyugtatni, hogy Krisztián minden üzenetet megkap, hallja a hangját és vigyáz rá. Jól érzi, hogy ott van mellette a fia - mondtaLénárt Évi, aki szerint Júlia asszony bár nem látja, hallani hallhatja Krisztiánt.