Felháborító, amit a Chelsea sztárfocistája csinált a kiütéses vereség után - videó

fbl Vertical
Manchester United's Portuguese midfielder Bruno Fernandes (L) vies with Chelsea's Moroccan midfielder Hakim Ziyech (R) during the English Premier League football match between Chelsea and Manchester United at Stamford Bridge in London on February 28, 2021. (Photo by Ian Walton / POOL / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
Az angol labdarúgó-bajnokság 32. fordulójából bepótolt mérkőzésén a Manchester United 4-1-re legyőzte a Chelsea-t az Old Traffordon. Sok londoni szurkolót a vereség mellett az is felháborított, hogy a meccs után a vendégek Bajnokok Ligája-győztes játékosa, Hakim Zijes vígan beszélgetett a hazaiak vezetőedzőjével, Erik ten Haggal.

A sikerrel a United bebiztosította a jövő évi BL-szereplését, és ez azt is jelentheti, hogy Zijes a következő szezonban mégis ott lehet a legrangosabb európai kupasorozatban. Angol sajtóhírek szerint ugyanis jó esélye van annak, hogy a marokkói focista a nyáron a Manchester United-ba igazol, ezt pedig csak megerősítette az, ami a lefújás után történt.

A meccsen csereként beállt Zijes ugyanis előbb mezt cserélt Tyrell Malaciával, majd

a pályán kedélyesen elbeszélgetett Erik ten Haggal, akivel korábban az Ajaxban együtt dolgozott.

Egyes londoni szurkolók már ebből tudni vélik, hogy az átigazolásról volt szó a két fél között, noha két év van hátra a jelenlegi szerződéséből. A közösségi médiában többen már arról is beszéltek, hogy a meccs elején megsérült Antony miatt Ten Hag gyorsan bebiztosította a manchesteri csapat jövőjét, valamint hogy ezzel a tettével a marokkói

Zijes a téli átigazolási időszakban egy adminisztrációs hiba miatt nem került kölcsönbe a francia Paris Saint-Germainhez, és azóta is elvétve jutott lehetőséghez a Chelsea-nél.