Ki karcolt péniszeket a magyar táncosnő autójára? - itt tart a nyomozás

Széphalmi Juliska
Vágólapra másolva!
Széphalmi Juliska korábban már mesélt arról, hogy egy barátja nála töltötte az éjszakát, és reggelre mindkettejük autójában kárt tettek: valaki péniszeket és a féreg szót karcolták Juliska fehér, és barátja fekete színű autójába.
Vágólapra másolva!

Széphalmi Juliska a válása után egy ideje már ismét párkapcsolatban él, amiről januárban beszélt először, amikor valaki megrongálta a kocsiját, miközben a kedvese nála aludt.

Forrás: Széphalmi Juliska/Instagram

A táncművész autójára hónapokkal ezelőtt obszcén kifejezéseket és rajzokat karcolt valaki, ezért feljelentést tett.

Az első eset után keresgéltem összefüggéseket, hogy ki tehette, pár embert számon is kértem, de persze, mindenki tagadta. Majd aztán az én autómon is megjelentek ezek a rajzok, amelyek ugyanúgy néznek ki, mint a másik kocsin. Biztos vagyok benne, hogy ugyanaz az ember a tettes" – mondta akkor felháborodottan.

Mint kiderült, a rendőrség ismeretlen tettes ellen indított nyomozást, s kamerafelvételeket is lefoglaltak az utcában, ahol a rongálások 600 ezer forinton felüli értékűek voltak.

Juliska most ismét megszólalt az eset kapcsán, elmondva, a rendőrség lezárta a nyomozást, ám sajnos nem sikerült megtalálniuk az elkövetőt, ezért a kár javítását saját zsebből kell majd megoldaniuk . Ez viszont még odébb lesz...

"Rengeteg pénzbe kerülne, amit most inkább egy szép, közös nyaralásra költünk. Az sokkal kellemesebb módja a pénz elköltésének. Ez az első nyaralásunk lesz így hármasban. Főleg, hogy a nyár után a kisfiam, Lacika az iskolát kezdi, ami nagy változás lesz. Nagy öröm számomra, hogy nagyon jól kijönnek a párommal, mert szinte minden estét együtt töltünk. Egyelőre még kétlaki életet élünk, mert mindkettőnknek van lakása, de Lacika ide járt oviba, illetve iskolába is ide jár majd, de ettől még minden szabadidőnket együtt töltjük" – mesélte a Borsnak.