Lakatos Márk öltöztető most úgy akar pénzt keresni, hogy azzal henceg: 20 évig drogozott

Lakatos Márk
Vágólapra másolva!
Lakatos Márk öltöztető arról beszélt, hogy drogos volt, 20 éven keresztül használt különböző tudatmódosító szereket. Furcsa az időzítés, a másik öltöztető, a hónapokig börtönben ülő Herczeg Zoltán lebukása után legalábbis gyanús, hogy Lakatos Márk megijedhetett, azért beszél hosszan arról, hogy már nem drogos, csak volt.
Vágólapra másolva!

Miután Herczeg Zoltán hónapokat töltött előzetes letartóztatásban - és szórakoztató lódításokkal turnézott - most Lakatos Márk által elő egy gyanús történettel.

Lakatos egy YouTube-műsor vendége volt, ahol arról beszélt, hogy hosszú éveken keresztül keményen drogozott - de már nem. "Valószínűleg idegrendszerileg is sok mindent túlreagálok. Ez egy ilyen fajta adottság. Természetesen a sok kábítószerrel és tudatmódosító szerrel, amit fogyasztottam, ezeket az ember kiélezi" . mondta. "Az ember úgy gondolja, hogy ezt azért csinálja, merthogy ez egy felhőtlen szórakozás, ami kinyitja az ember tudatát. De közben alapvetően ez azért is kell, mert valaminek a pótszere, a pótcselekvése" – magyarázta az öltöztető, a húsz évnyi drogozás alatt érezte a szerek tüneteit és

saját elmondása szerint pánikbeteg lett. A valóságban, persze, később - mintegy mellékesen - kiderült, hogy lebukott.

Forrás: Lakatos Márk/Instagram

"Az ember tesztelgeti, próbálgatja magát, meddig lehet elmenni. Sokszor elmentem a falig. Voltak vicces, tragikus és tragikomikus jelenetek is ebből kifolyólag. Ennek egy érdekes összesítése a készülő regényemben benne is lesz" – tette hozzá, azaz pénzt is próbál majd keresni a drogos múltjával.

A Blikk szerint azt is elmondta, majdnem bíróságra is kellett mennie, de végül csak elterelés lett a dologból.