Milák Kristóf: El vagyok fáradva - videó

MILÁK Kristóf
Róma, 2022. augusztus 16. A későbbi győztes Milák Kristóf a férfi 200 méteres pillangóúszás döntője után a római vizes Európa-bajnokságon a Stadio Del Nuotóban 2022. augusztus 16-án. MTI/Czeglédi Zsolt
Vágólapra másolva!
Az olimpiai bajnok Milák Kristóf a Hír TV kamerája előtt reagált a magyar úszóválogatott szövetségi kapitányának, Sós Csabának a kritikájára, aki nemrég megjegyezte, hogy Milák felkészülése nincs rendben.

Sós Csaba szövetségi kapitány egy Nemzeti Sportnak adott interjúban elmondta, hogy Milák Kristófról nehéz lenne megjósolni, mire lehet képes a világbajnokságon, mivel nem sikerült százszázalékosan a felkészülése, így Fukuokában csak száz és kétszáz pillangón indul.

A 200 méteres pillangóúszás világcsúcstartója csatlakozott a MOL Csapathoz, az esemény sajtótájékoztatóján pedig a Hír TV kamerája előtt reagált a szövetségi kapitány észrevételére.

„Az elmúlt jó pár évben ugyanazt a mókuskereket őröltem.

Ezért látszik az, hogy versenyszituációkban mennyire fel vagyok dobódva, mennyire azt mondom, hogy ide nekem az oroszlánt és bárkin át tudok menni. A szürke hétköznapjaim viszont pont úgy telnek, amit a szövetségi kapitány is kiemelt. Nehezebben bírom. A belefeccölt munkába és az évekbe vagyok elfáradva kicsit" – mondta az olimpiai, háromszoros világ- és hatszoros Európa-bajnok Milák, aki elképesztő sikerei ellenére még mindig csak 23 éves.