Jótevője autóját lopta el egy stoppos Egernél

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Egy Egerben soppoló férfi ellopta annak az autóját, aki flevette, miközben megivott egy kávét a benzinkúton. A férfi ezke után a lopott kocsival menekült a rendőrök elől. Miután elfogták kiderült, hogy jogosítványa sem volt és ivott is.  
Vágólapra másolva!

Az férfi az út közepén stoppolt 2021. október 22-én hajnalban Egerben, amikor egy sofőr felvette, aki épp kifelé tartott a városból. Mivel kora reggel volt, a sofőr megállt egy benzinkútnál, hogy megigyon egy kávét. Ez idő alatt magára hagyta utasát.

A stoppos ekkor átült a sofőr helyére, és nagy sebességgel Gyöngyös felé hajtott a 3-as számú főúton.

Karácsond környékén a rendőrök igazoltatni akarták de nem állt meg. A rendőrök üldözni kezdték, és egészen gyöngyösi otthonáig követték, ahol

a férfi kiugrott az addigra már összetört és defektes autóból, majd a lakásba rohant.

Magával vitte azokat a dolgokat is, amiket a kocsiból lopott el. A lopott dolgok között volt egy bőrtárca, amiben több százezer forint, illetve a sofőr személyes iratai.

A kép illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

A férfit végül több rendőr együtt fogta el, akik testi kényszert alkalmaztak vele szemben, és megbilincselték. A kihallgatás során az is kiderült, hogy a férfinak nincs jogosítványa, és ivott is vezetés előtt.

Az ügyészség a különös visszaesőnek számító férfi ellen kocsilopás és lopás miatt emelt vádat, és azt javasolják, hogy a bíróság ítélje börtönbüntetésre - írja a Heves Vármegyei Főügyészség.