Már biztosnak tűnik, hol folytatja a karrierjét Kylian Mbappé

fbl Horizontal
Paris Saint-Germain's French forward Kylian Mbappe reacts during the French L1 football match between Paris Saint-Germain (PSG) and FC Nantes at The Parc des Princes Stadium in Paris on March 4, 2023. (Photo by FRANCK FIFE / AFP)
Vágólapra másolva!
A Paris Saint-Germain labdarúgócsapatával foglalkozó PSG Community gyakorlatilag biztosra veszi a párizsiak játékosának, Kylian Mbappénak a távozását, méghozzá a Real Madridba.

Az utóbbi hetekben szinte felváltva lehetett olvasni arról, hogy a franciák világbajnok támadója eligazol Spanyolországba, és hogy még egy szezont marad a PSG csapatánál. Előbbit erősítette, hogy Mbappé egy levélben írta meg, hogy nem szeretné kitölteni a jövő nyárig szóló szerződését a klubnál, de később maga a focista is azt mondta, hogy maradni szeretne Franciaországban.

Mbappé sorsa eldőlni látszik Forrás: AFP/Franck Fife

A legújabb információk szerint azonban

a Real Madrid és a Paris Saint-Germain már meg is állapodott egymással Mbappéról egy 200 millió eurós vételárban, amely bónuszokkal együtt akár 250 millióra is növekedhet.

Mbappé tavaly nyáron hosszabbította meg a szerződését a párizsiaknál, de biztosnak tűnik, hogy ezt nem szeretné még egyszer megtenni, így a PSG-nek nyáron vagy a következő télen el kellene adnia ahhoz, hogy pénzt is kapjon a 24 éves játékosért.

A világbajnok csatár 2017-ben igazolt a fővárosiakhoz, azóta 260 tétmeccsen 212 gólt szerzett.