Vágólapra másolva!
A Granada otthonában lépett pályára Carlo Ancelotti csapata, a Real Madrid 4-0-ra nyert a spanyol bajnokságban.

A már bajnok és a Bayern München elleni továbbjutás után Bajnokok Ligája-döntős Real Madrid a Courtois – Lucas Vázquez, Militao, Rüdiger, Garcia – Modric, Camavinga, Ceballos – Güler, Joselu, Braihm csapattal kezdett, de a madridiak játékán nem érződött, hogy az alapemberek és a nagy sztárok pihenőt kaptak.

A meccsen a 38. percben Fran Garcia szerzett vezetést, akinek ez volt az első gólja a Real Madrid legjobbjai között, majd az első félidő hosszabbításában egy gólpasszt is kiosztott a 24 éves játékos, ami után a török tehetség, Arda Güler is gólt szerzett.

Félidőnként két gólt szerzett, nagyon simán nyert a Granada ellen a Real Madrid
Fotó JORGE GUERRERO / AFP

A második félidőben még Brahim Díaz szerzett két gólt, előbb ez szép egyéni akció után, egy cselsorozatot követően volt eredményes, majd Luka Modric önzetlen passza után szerzet gólt, így nagyon simán nyertek a fővárosiak, akik már korábban bebiztosították a bajnoki címűket, és készülhetnek a Borussia Dortmund elleni BL-döntőre, amit három hét múlva rendeznek majd.

A Granada csapatában kezdett a Fradi korábbi játékosa, Myrto Uzuni, akit a 81. percben cseréltek le. A Real Madrid legutóbb szeptemberben kapott ki a spanyol bajnokságban, a Granada pedig az utolsó előtti helyen áll, és már nincs esélye a bennmaradásra, mivel a Real Mallorca délután házigazdaként 1-0-ra legyőzte a Las Palmast.

La Liga, 35. forduló:
Granada-Real Madrid 0-4 (0-2)
Real Mallorca-Las Palmas 1-0 (1-0)
Villarreal-Sevilla 3-2 (1-2)
 

 

 

Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.