Vágólapra másolva!
A magyar labdarúgó-válogatott tagjai kedden játszották a szezon utolsó meccsét, a litvánok elleni Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésen aratott kétgólos győzelemmel pedig Marco Rossi együttese újabb nagy lépést tett a kijutás felé. Szoboszlai Dominikék alaposan megünnepelték a sikert és a hosszú idény fáradalmait, a bulizásról pedig most előkerült egy videó a közösségi médiában.

A Metropol szúrta ki, hogy a válogatott tagjai a keddi győzelem után az Ötkert nevű belvárosi szórakozóhelyen buliztak, amiről a Tikokra is felkerült egy felvétel. Természetesen Szoboszlai Dominik volt a középpontban, de a csapatkapitány mellett többek között Schäfer András, Gazdag Dániel és Kalmár Zsolt is ott volt, sőt a videóból kiderült, hogy még a Fradi 18 éves tehetsége, Lisztes Krisztián is a válogatott tagjaival ünnepelt a budapesti éjszakában.

@mtystth1 Magyar válogatott az ötkertben ünnepelt a meccs utan #magyar#valogatott#magyarlitvan#szoboszlaidominik#szoboszlai#bollabendegúz#gazdagdaniel#liszteskrisztian#vargabarnabas#kalmarzsolt#negoloic#schaferandras#halottpenz#virus#felus#football#hungary#ötkert♬ eredeti hang - Mátyás Tóth