Újabb sztárfocista igazol Szaúd-Arábiába a Premier League-ből

Tottenham Hotspur v Chelsea FC - Premier League English Premier League soccer Tottenham Hotspur Chelsea Tottenham Hotspur Stadium London Britain 26th February 2023 Horizontal MATCH
L-R Chelsea's Kalidou Koulibaly , Chelsea's Thiago Silva picks up a injury, Tottenham Hotspur's Harry Kane and Chelsea's Reece James during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Chelsea at Tottenham Hotspur Stadium in London, Britain, 26th February 2023. (Photo by Action Foto Sport/NurPhoto) (Photo by Action Foto Sport / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Chelsea vasárnap este a hivatalos oldalán jelentette be, hogy a sajtóhíreknek megfelelően Kalidou Koulibaly a szaúdi al-Hilal csapatában folytatja a pályafutását.

A 71-szeres szenegáli válogatott középhátvéd tavaly nyáron 33 millió fontért érkezett Londonba a Napoliból, és 32-szer lépett pályára a Chelsea színeiben.

Koulibaly az első hazai meccsén betalált a Tottenhamnek, és a másik gólja is egy londoni derbin, a a Fulham ellen született.

Az al-Hilalnak nem Koulibaly az első nagy fogása a héten, korábban Wolverhampton csapatkapitányát, a portugál válogatott Rúben Nevest igazolta le a klub a középpályára.