Jennifer Aniston levegőnek nézte a szerencsétlenül próbálkozó Meghan Markle-t

Horizontal CONCERT ON STAGE HEADSHOT ROYAL FAMILY
Duchess of Sussex Meghan Markle speaks during the 2021 Global Citizen Live festival at the Great Lawn, Central Park on September 25, 2021 in New York City. (Photo by Angela Weiss / AFP)
Vágólapra másolva!
Azt hitte, majd összebarátkoznak, de a Jóbarátok sztárja észre sem vette.
Vágólapra másolva!

"Amikor Meghan szerepet kapott a Förtelmes főnökökben, mindenféle elképzelései voltak arról, hogy Jen meglátja és barátok lesznek" - mondja egy forrás. "Ez közel sem történt meg... Jen alig vette észre, hogy ott van, és Meghan teljesen összetört, amikor megtudta, hogy a jelenetét erősen megvágták, csak 30 másodperc lett."

Meghan Markle Forrás: AFP/Angela Weiss

Meghan Markle eztán állítólag nem is dicsérte a filmet, nyilván megsértődött, mert olyanokat mondott, hogy "majd ő megmutatja" és "ugyanolyan jó színésznő, mint Aniston." Persze ezek a szövegek eljutottak a Jóbarátok sztárjához is, akinek érthetően nem esett jól. Így amikor Harry herceg és Meghan Los Angelesbe költöztek, és utóbbi - már tényleg híres nőként - megpróbált barátkozni újfent Anistonnal, utóbbi nem nagyon reagált a közeledésére - írta a newidea.com.

Jennifer Aniston Forrás: Shutterstock

Még a 2000-es évek elején Meghan Markle azzal került a lapokba, hogy azt mondta, hogy "szeretne a következő Mrs. Pitt lenni". Mint ismert, Brad Pitt épp Jennifer Aniston férje volt 2000 és 2005 között.