Ezt tervezi a börtönben az RTL Klub bukott sztárja

Aurelio
Vágólapra másolva!
Az egykori valóságshow-szereplőt, VV Aureliót emberrablás vádjában talált bűnösnek a bíróság, ezért letöltendő börtönbüntetést kapott. Az egykori valóságshow-szereplőt korábbi drogügyei miatt 3 év 5 hónap börtönbüntetésre ítélték, tavaly február 16-án vonult be a Kozma utcai büntetésvégrehajtási intézetbe, de jó magaviselettel korábban is szabadulhat, ezért most újabb terveket szövöget a rácsok mögött.
Vágólapra másolva!

VV Aurelio nagyon bízik abban, hogy megkapja a kedvezményeket és valóban feltételesen szabadlábra helyezik. Ez leghamarabb 2024 januárban várható, így a bukott realityceleb azt tervezi, hogy születésnapját már otthonában töltheti.

- mondta bizakodóan Aurelio, aki már a rácsok mögött tudta meg, hogy egy kalandjából gyereke született, akivel már felvette a kapcsolatot.

"Pont a héten Skype-oltam vele, és amennyire jó, annyira rossz is, hogy nem érhetek hozzá. Már most megkínált a cumijával is, valamint mutogat rám, és olyankor teljesen elveszek... Boldog vagyok, ha láthatom, de azért borzasztóan nehéz" - mondta kislányáról, Szófiáról, akit még sosem látott személyesen.

Aureliót megtörte a börtön, de úgy gondolja, hogy javára válhat a büntetése Forrás: Aurelio/Instagram

Az egykori valóságshow-szereplő sokat panaszkodik arra, hogy megtörte a börtön és rossz neki a bezártság, de próbál jó útra térni, és minél előbb szabadulni onnan.

- idézi a Blikk Aureliót, aki inkább az előbbi csoportba szeretne tartozni, ezért a szigorú szabályoknak is igyekszik megfelelni.

Természetesen a feltételes szabadlábra helyezése még kérdéses, a bukott realitysztár ügyvédje elmondta, hogy mire számíthat az ügyfele.

Ami viszont elengedhetetlen, hogy legyen rendes munkája, ahová folyamatosan eljár. Ez mondhatni a legfontosabb pontja a feltételes szabadlábra helyezésének" - nyilatkozta korábban VV Aurelio ügyvédje, Dr. Galgóczi Zoltán.