A maratoni tárgyalás szünetében megszólalt Fekete Dávid

Fekete Dávid
Fekete Dávid a Fókuszban
Vágólapra másolva!
Korábban már írtunk róla, elkezdődött Fekete Dávid háromnapos tárgyalássorozata, amely során meghallgatják a tanukat és bizonyítékokat vizsgál meg a bíróság a nagy értékű csalással kapcsolatban.
Vágólapra másolva!

Az énekes a vádirat szerint rendszeres haszonszerzésre törekedve 2017 nyara és 2021. március 2. között több alkalommal követett el vagyon elleni és egy esetben közbizalom elleni bűncselekményt. Fekete Dávidot 322 millió forintos csalással vádolják. Ez idő alatt 14 hónapig előzetes letartóztatásban volt, jelenleg pedig otthonában tölti házi őrizetét.

Fekete Dávid továbbra is állítja, ártatlan, úgy fogalmazott, hogy a vád szerinti összeg nem valós és sokkal kevesebb az a pénz, amit ismerősei befektettek.

Ügyvédjével kérvényezték a házi őrizetét megszüntetését, a család rendezett helyzete, és a zenész rendszeres munkája miatt.

Mert mi az igazsággal védekezünk, ezért pontosan erre számítottunk. Előadtuk a kérelmünket, nyilván csak a Győri Járásbíróságnak van joga és lehetősége dönteni ezzel kapcsolatban. Természetesen bízunk abban, hogy 26 hónapnyi kényszerintézkedés után csütörtökön vége lehet – mondta Fekete Dávid ügyvédje a Borsnak. Védence is megszólalt a lapnak.

Ezt a pillanatot várom a legjobban. Csak azt szeretném, hogy egy pozitív döntés szülessen és mehessek a kisfiaimhoz. De bármi is történik, jövő héten kedden és szerdán már elkezdjük a videóklipem is forgatni, Szabad-e sírni a tegnap után lesz a címe. Nagyon reméljük, hogy egy nagyon jó dallal és klippel térhetek vissza a zenei pályára. Igyekszünk mindent beleadni, és meghálálni az elmúlt idők támogatását és szeretetét – mondta a Megasztár felfedezettje.

Forrás: RTL Klub