Vágólapra másolva!
Hétfőn kicsit elcsitult a Szoboszlai-láz, de azért a magyar fociválogatott csapatkapitányának liverpooli szerződéséről is tudtunk mit írni, illetve mondani. Megannyi más mellett persze!

Mire számíthat egy 22 éves magyar focista a Premier League-ben? A hiénaként lesben álló bulvársajtó lehet az egyik legnagyobb veszély Szoboszlai Dominik liverpooli mindennapjaiban. Erről is beszélgettünk az Origo hétfő reggeli podcastjében.

Természetesen már Marco Rossi, a válogatott szövetségi kapitánya is megszólalt legfontosabb játékosa átigazolásának ügyében.

Érik egy újabb bombaigazolás? Úgy tűnik, hogy a Fradi fiatal tehetségét nagyon szeretné megszerezni egy Bundesliga-sztárcsapat. Még egyszer Fradi: a magyar bajnoki egy döntetlen és egy szűk vereség után kiütéses győzelemmel zárta az ausztriai edzőtábort.

És jött egy hír, nem feltétlenül örömteli, Szoboszlai Dominik új mezének régi gazdájáról is.

A szabályok szerint jártak el az amerikaiak, de olyat még a legöregebb meccsrejárók sem láttak, mint, ami a magyar válogatottal történt a vízilabda Világkupa szuperdöntőjének bronzmeccsén.

Senki nem akarta elhinni, ami a lefújás után történt Fotó: Csudai Sándor - Origo

Marozsán Fábián nem hiába maradt Wimbledondban, ugyanis Nick Kyrgios visszalépését követően pályára léphetett élete első Grand Slam-tornáján, és ugyan kikapott, de nem vallott szégyent a belga David Goffin ellen.

Elkészült a kalapbeosztás az év végi női kézilabda-világbajnokságra, Varga Csaba személyében egy erdélyi magyar mászó tiszta mászással feljutott egy nyolcezresre, és, ami utgyanilyen fontos, hogy le is jutott a Nanga Parbatról. A Tour de France harmadik szakaszán őrületes sprintben dőlt el a győzelem.