Két embert is megkéselt egy férfi egy bajai születésnapon

A támadáshoz használt kés
Vágólapra másolva!
Életveszélyt okozó testi sértés miatt emelt vádat a Bács-Kiskun Vármegyei Főügyészség az ellen a férfi ellen, aki egy születésnapi bulin megkéselt két embert. Később, az ártalmatlanná tett támadót az áldozatok és társaik összerugdosták.
Vágólapra másolva!

2022. március 25-én este születésnapi vacsorát tartottak egy bajai szórakozóhely pincehelységében. Hajnali két órakor, a buli végén, az ünnepelt édesapja arra kért egy részeg férfit, hogy menjen el, amire a férfi nem volt hajlandó. Ekkor másik férfi is odament hozzá, és ő is megkérte, hogy távozzon, majd kivette a kezében lévő italt. Erre a részeg ember olyan dühös lett, hogy felpattant a székéből,

a zsebéből elővett egy 9 centis bicskát és megszúrta az előtte állót, aztán hadonászni kezdett vele és egy másik embert is megsebesített.

a támadás eszköze, amit lefoglaltak a rendőrök Forrás: Ügyészség

A vendégek kiszaladtak a pincéből, a férfi viszont utánuk ment és kint rátámadt az ünnepeltre, aki védekezésképpen többször ököllel megütötte. A részeg késelő elesett és kiejtette a kezéből a kést,

mire a megszúrt férfiak és mások is rugdosni kezdték a földön.

Az egyik megkéselt áldozat közvetetten életveszélyes, míg a másik súlyos sérüléseket szerzett. A rugdosás miatt ellenük is vádat emeltek. Az ügyészek a letartóztatott késelőt életveszélyt okozó testi sértéssel és súlyos testi sértéssel vádolják, amért végrehajtandó-, míg a másik két vádlottal szemben pedig csoportosan elkövetett garázdaság miatt felfüggesztett szabadságvesztés büntetés kiszabását indítványozták.