Mykonoson nyit pop-up üzletet a Nanushka

Nanushka
Nanushka
Vágólapra másolva!
Idén a Nanushka visszatér a Mediterráneumba, és tavalyi ibizai üzlete után Mykonosra hozza el Sun Shopját a népszerű Scorpiosszal.
Vágólapra másolva!

A Nanushka univerzuma folyamatosan bővül, a Sun Series-sorozat részeként kedvenc nyári úti céljainkra költözve, ahol egyedi ajánlatokkal várja a vásárlókat, amely különlegességek a flagship, állandó boltok kínálatában is megjelennek.

Az ókori görög agora kortárs értelmezése, a Scorpios egy holisztikus szemléletű hely, étterem, multikulturális közösségi tér, klub és üzlet Mykonos déli félszigetén. Misztikumáról és multidiszciplináris értékeiről híres, az Égei-tenger partjára vonzza az élményeket kereső utazókat.

Nanushka Mykonoson Forrás: Origo

A Nanushka és a Scorpios víziója összecseng többek között abban is, hogy tudatos és kézműves megközelítéssel szeretnének kreatív közösségeket táplálni.

A Nanushka Sun Shop a magyar örökségét és a legjobb tengerparti nyaralási kellékeket hozza el a Scorpios Bazárba.

A látogatók megtalálhatják a 2023-as nyár legjobb darabjait, a játékos kagylónyomatoktól és a fényűző selyemköpenyektől a nomád ihletésű horgolt és raffia termékekig, amelyek mind tökéletesek a nyári nappalokra, naplementékre és éjszakákra.

A márka legújabb napszemüvegei és fürdőruhái is elérhetőek a Sun Shopban.

A kézműves művészet mellett elkötelezett Nanushka egy szűkkörű nyomat-bélyegző workshopot is rendez, Louisa Loakes szakértő vezetésével, ahol a vendégek személyre szabhatják a limitált kiadású kiegészítőket.

Az egyedi Nanushka-szimbólum nyomatokat kézzel faragták a fa blokkokba, amelyek az alapító, kreatív igazgató Sándor Szandra látványterveiből születtek, akit a hagyományos magyar kopjafa motívumok inspiráltak.

A Nanushka Sun Shop egész nyáron nyitva tart Mykonos szigetén, a kollekció pedig június 15-én landolt a Nanushka üzleteiben.