Aljas pedofil támadás Dabason – kisfiúnak ígért pénzt szexért egy férfi

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Egy kisfiút molesztált egy férfi Dabason. Pénzt ajánlott neki szexért. Más gyerekekre is rátámadt, mielőtt elfogták.
Vágólapra másolva!

A férfi március végén, egyetlen nap alatt több, éppen hazafelé tartó kisiskolásba kötött bele.

Először két, padon ülő fiúra kiabált rá, akik a szüleikre vártak.

Azt üvöltötte nekik, hogy menjenek oda hozzá, különben megöli a családjukat.

Az ijedt gyerekek visszafutottak az iskolába.

Ezután a közeli buszmegállóba igyekvő egyik fiúnak kiabált trágárul, minden ok nélkül. Miután ez a fiú is elszaladt, egy a buszmegállóban várakozó fiúra és két kislányra akik testvérek támadt rá.

Először pénzt kért a fiútól azzal, hogy ha nem kap, akkor letartóztatja mert ő rendőr. Miután nem kapott pénzt, a férfi agresszívan felszólította a kisfiút, hogy kérjen elnézést a lányoktól, mert megbántotta őket. Félelmében a fiú megtette, aztán

megpróbált elmenni, de a férfi megragadta a nyakát és fejét beleverte a buszmegálló falába. Közben követelte, hogy kérjen újra bocsánatot, amit a fiú újból megtett.

Aztán azt mondta, hogy

Ezután minden előzmény nélkül azt követelte a fiútól, hogy kapja be a nemi szervét és ad neki 20.000 forintot, illetve követelte, hogy a fiú vegye elő saját nemi szervét.

Miután erre nem volt hajlandó, a férfi leköpte és a hajánál fogva kezdte rángatni. Az egésznek több kisgyerek szemtanúja volt, de félelmükben nem mertek beavatkozni.

A férfi végül elengedte a gyereket, aki csak ekkor tudta hívni a segélyhívót. Amikor ezt a férfi meglátta, pénzérmékkel dobálta meg.

Közben megérkezett a busz is, amire csak a fiú két testvére tudott felmenekülni, a férfi a fiú útját állta, aki így nem tudott felszállni.

A pedofil férfit nem sokkal később egy közeli kocsmában fogták el. Most emeltek vádat ellene.