Vágólapra másolva!
Szerdán is számos érdekes és megdöbbentő esemény történt a hazai és a nemzetközi sportvilágban. Amennyiben lemaradt volna a legfontosabb hírekről, akkor most egy helyen megtalálja őket.

A Premier League-ben szereplő Bournemouth futballcsapatába igazoló magyar válogatott Kerkez Milos remek teljesítménnyel mutatkozott be új klubjában.

A David Beckham társtulajdonában lévő Inter Miami csapatába szerződött Lionel Messi ismét varázslatosan futballozott, ugyanis a hétszeres aranylabdás klasszis két góllal és egy gólpasszal járult hozzá új klubja győzelméhez.

Korok Fatima emberfeletti teljesítménnyel döntött világrekordot a Bahama-szigetek közelében rendezett Vertical Blue nevű versenyen szabadtüdős merülésben.

A magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (OTP Bank Liga) szereplő Ferencváros gőzerővel készül a Shamrock Rovers elleni Konferencia Liga-mérkőzésre, azonban történt egy változás, ugyanis a csapat egyik legjobbja kikerült a keretből.

Az NB I-ben szereplő Paksi FC szerződést hosszabbított Böde Dániellel, aki így már a tizennyolcadik élvonalbeli szezonjára készülhet.

A McLaren Forma-1-es pilótája, Lando Norris alaposan kiosztotta a Mercedes hétszeres világbajnokát, Lewis Hamiltont a panaszkodása miatt.