Élete végéig ingyen ehet egy gyorsétteremláncnál az, aki felveszi annak nevét

Subway Settles Not-Really Foot Long Sandwich Litigation GettyImageRank2 Serving Settlement Announcement FOOD Business FINANCE HORIZONTAL USA RESTAURANT Florida - US State Miami Customer LAW SANDWICH Deceptive Marketing Busy Blocked Terms Photography less
MIAMI, FL - OCTOBER 21: A Subway restaurant is seen as the company announced a settlement over a class-action lawsuit that alleged that Subway engaged in deceptive marketing for its 6-inch and 12-inch sandwiches and served customers less food than they were paying for on October 21, 2015 in Miami, Florida. While it denies the claims, Subway said that franchisees would be required to have a measurement tool in stores to make sure loaves are 12-inches. Joe Raedle/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Augusztus elseje és negyedike között lehet jelentkezni a Subway játékára, amin életre szóló - névhez kötött, de korlátlan ideig felhasználható - 50 ezer dollár értékű ajándékkártyát lehet nyerni, amit a szendvicsvállalat üzleteiben lehet felhasználni. A nevezés feltételei között szerepel, hogy a játékosnak amerikai állampolgárnak kell lennie, valamint beleegyezését kell adnia a névváltoztatásra.
Vágólapra másolva!

Egész életen át tartó, 50 ezer dollár (mai árfolyam szerint 17,5 millió forint) értékű ajándékutalványt nyerhet az a szendvicsrajongó, aki jelentkezik az augusztus elsejétől negyedikéig tartó Subway nyereményjátékára.

A nevezés feltétele, hogy az illető amerikai állampolgár legyen és beleegyezését adja arra, hogy felveszi a vállalat nevét.

A Fox 5 cikke szerint a cég vállalta, hogy megtéríti az összes névváltoztatással kapcsolatos költséget. Emellett a győztesnek háttérellenőrzésen kell átesnie, és igazolnia kell a névváltoztatást a nyeremény átvételétől számított négy hónapon belül.

A képen Subway egyik üzlete Forrás: AFP/2015 Getty Images/Joe Raedle

A vállalatnak nem ez az egyetlen nyereményjátéka, ami életre szóló ingyen szendvicset ígér. Az Origo korábban megírta, hogy Subway las vegasi promóciós eseményén egy 30 x 30 centiméteres Subway Series logót kellett az egyik rajongójának a felsőtestére tetováltatnia ahhoz, hogy magáénak tudja a fődíjat. A tetoválást DJ Tambe készítette el a 21 évnél idősebb amerikai állampolgár, James Kunz számára, aki így egész életében ingyen fogyaszthatja a vállalat termékeit.