Meglepő dolgot mondott a SZÉP-kártyás vásárlásról a Spar

Spar
Budapest, 2016. szeptember 7. A Spar 100. franchise üzlete Zuglóban, az Ungvár utcában 2016. szeptember 7-én, a boltnyitás előtt. MTI Fotó: Máthé Zoltán
Vágólapra másolva!
2023. augusztus 1-től az összes szolgáltató SZÉP-kártyájával lehet fizetni a Spar Magyarország Kft. üzleteiben a hideg és a meleg élelmiszerekért, sőt, a vásárlások értékének akár kétszerese is visszanyerhető, miközben a Spar Árstop Extra Promóció keretein belül meghirdetett 300 termék árát mától további két hónapig rögzíti a vállalat.
Vágólapra másolva!

A Spar és City Spar szupermarketekben, valamint az Interspar hipermarketekben is elfogadják bármelyik szolgáltató SZÉP-kártyáját (OTP, K&H, MKB/MBH vagy Edenred Ticket Restaurant SZÉP-kártya) hideg és meleg élelmiszerek vásárlásakor. Ez igaz a Spar online shopra is, de csak a helyszíni fizetés esetében. A franchise rendszerben működő Spar partner és Spar market áruházakban elfogadott SZÉP-kártyákról a weboldalon, vagy az érintett üzletek nyújtanak tájékoztatást.

A Spar Árstop Extra Promóció keretein belül két hónapon keresztül 300 termék ára továbbra is változatlan marad Forrás: MTI/Máthé Zoltán

2023. augusztus 1. és 31. között megéri SZÉP-kártyával vásárolni a Spar, City Spar és Iinterspar üzletekben legalább ezer forint értékben, ugyanis egy új nyereményjátéknak köszönhetően megnyerhető a vásárlás teljes összege nyereménykártya formájában - áll a cég közleményében.

Amennyiben a vásárlás során a MySPAR mobilapplikációban rögzített SuperShop kártyát is használják a vásárlók, akkor a vásárlás értékének dupláját is visszanyerhetik.

A fentieken túl segítséget nyújt a spórolásban a Spar Árstop Extra Promóció folytatása, melynek keretein belül 2023. augusztus 1. és szeptember 30. között, két hónapon keresztül 300 termék ára továbbra is változatlan marad. A részletek a weboldalon érhetőek el.

Nem a Spar az egyetlen, mely a SZÉP-kártyákkal való vásárlásra buzdítja a vevőket. Az Origo korábban megírta, hogy a vonatkozó kormányrendelet értelmében, a Penny is újra csatlakozik a SZÉP-kártya elfogadóhelyek körébe. 2023. augusztus 1-től a vállalat összes üzlete újra készen áll arra, hogy a Széchenyi Pihenő Kártya is felhasználható legyen fizetésre.