Nagy bejelentést tett a Penny, pár nap múlva már érvénybe is lép

PENNY, SZÉP Kártya elfogadóhely
A PENNY üzletei augusztustól elfogadják a SZÉP-kártyákat fizetőeszközként
Vágólapra másolva!
A PENNY ismét többet ad vásárlóinak: a kormányrendeletben foglaltaknak megfelelően az üzletlánc lehetővé teszi a Széchenyi Pihenő Kártyával történő fizetést mind a 229 magyarországi egységében. Ennek köszönhetően 2023. augusztus 1. és december 31. között a kiskereskedelmi lánc üzleteiben ismét használható fizetőeszközként a SZÉP-kártya.
Vágólapra másolva!

„Örömmel jelenthetem be, hogy a PENNY újra csatlakozik a SZÉP-kártya elfogadóhelyek körébe. A teljes hálózatunk technikai felkészítése már tavaly tavasszal, az első ilyen fizetési lehetőségnél lezajlott.

– mondta Kazatsay Eszter, a vállalat magyarországi kommunikációs vezetője.

A PENNY üzletei augusztustól elfogadják a SZÉP-kártyákat fizetőeszközként Forrás: PENNY

A vonatkozó kormányrendelet értelmében

a Széchenyi Pihenő Kártyára utalt teljes összeg 2023. augusztus 1. és 2023. december 31. között hidegélelmiszer vásárlására is felhasználható

a megfelelő tevékenységi körökbe tartozó kereskedőknél. A lehetőség kizárólag a meghatározott élelmiszer-termékkategóriákra vonatkozik, viszont kivételt képeznek az alkoholt tartalmazó italok, illetve a dohány- és feldolgozott dohánypótló termékek. Fontos továbbá, hogy a lehetőség csak a rendeletben szabályozott időpontig, azaz 2023. december 31-ig érvényes.