Újabb hihetetlen fordulat jön az időjárásban

ÁLTALÁNOS KULCSSZÓ bicikli ÉVSZAK fa felirat FOTÓ FOTÓTÉMA kalap kerékpár kerékpáros kerékpárút KÖZLEKEDÉSI ESZKÖZ lombos fa NÖVÉNY nyár ÖLTÖZÉK KIEGÉSZÍTŐ SPORT sportol SZEMÉLY TÁJ Tankcsapda turista
Poroszló, 2020. augusztus 17. Népszerű a közelmúltban átadott Tisza-tavi kerékpárút, amit a Tiszafüred, Abádszalók, Kisköre, Poroszló, Tiszafüred körúton ajánlanak teljesíteni egy nap alatt. A nekivágó családok, társaságok és egyedül kerekezők, ha teljesítik a programot 70 kilométert hajtanak. MTVA/Bizományosi: Oláh Tibor *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó szerzője/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Vágólapra másolva!
A Köpönyeg.hu előrejelzése:
Vágólapra másolva!

Kedd
Fátyol- és gomolyfelhők mellett többórás napsütésre számíthatunk. Az északnyugati szél még gyakran lesz élénk. Mindössze

19 és 24 fok között alakul a hőmérséklet.

Egyelőre nem lesz nyári idő.

Szerda
Eleinte napos, fátyolfelhős idő lesz, majd délután északnyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, és estétől elszórtan záporesők is kialakulnak. Az északnyugati szél ismét erőre kap. 25 fok körüli értékeket mérhetünk.

Csütörtök
Északnyugat felől csökken a felhőzet, többórás napsütésre van kilátás. Ugyanakkor a Dunától keletre még gomolyfelhős maradhat az ég, és itt zápor, zivatar elszórtan alakulhat ki. Marad a 22-27 fok közötti csúcs.

Péntek
Sok napsütés, igazi nyári idő valószínű. Nem lesz már csapadék. A hőmérséklet tovább emelkedik: délután már 26-32 fok várható.

Hétvége
Napos, meleg idő várható. A délutánonként megnövekvő gomolyokból csak néhol fordul elő zápor.

Vasárnap már 32-33 fok is lehet.