Bárki beköltözhet Cher egykori otthonába

Target Presents AFI's Night At The Movies - Presentations GettyImageRank3 Celebrities FILM
HOLLYWOOD, CA - APRIL 24: Singer/actress Cher presenting "Moonstruck" at Target Presents AFI's Night at the Movies at ArcLight Cinemas on April 24, 2013 in Hollywood, California. Frazer Harrison/Getty Images for AFI/AFP
Vágólapra másolva!
Egy rendkívül exkluzív floridai szigeten található az a palota, amely az 1990-es években Cher tulajdonában állt. Az ingatlan most piacra került, vagyis bárki beköltözhet a sztár egykori nyaralójába.
Vágólapra másolva!

Karrierje alatt, az évtizedek során, Cher jelentős ingatlanportfóliót alakított ki. Most egy Miami közelében található kastély került piacra, amely az 1990-es években az énekes-színésznő tulajdonában állt.

A spanyol stílusú épület a rendkívül exkluzív La Gorce-szigeten található. Ez egy előkelő, őrzött terület Floridában, ahol mindössze 29 másik vízparti rezidencia áll. Az ingatlant most 42,5 millió dollárért (kb. 15 milliárd forint) árulják.

A beszámolók szerint a jelenlegi eladók James Eaton (egy kanadai befektető) és felesége, Cecily Eaton. A pár 2020-ban 17 millió dollárt fizetett 1157 négyzetméter területű házért, ami sokkal magasabb az 1,5 millió dolláros vételárnál, amelyet Cher fizetett ki az ingatlanért, még 1993-ban.

Eatonék az elmúlt három évet a ház felújításával töltötték. Egyebek mellett megemelték a mennyezetet, egy fedett teraszt pedig étkezővé és nappalivá alakítottak. A nyaralóban összesen hat hálószoba és kilenc fürdőszoba található. A lenyűgöző kilátás mellett a következő tulajdonos lényegében a hátsó kertben parkoltathatja a jachtját - írja a Robb Report.

Az ingatlan extrái közé tartozik a legfelső emeleti fitneszstúdió, illetve egy több mint 15 méter hosszú medence, Palm Beach-i stílusú medenceházzal.