Vágólapra másolva!
Mint arról korábban részletesen írtunk, a focivilág történetének egyik legszövevényesebb, és talán egy kis túlzással a legbotrányosabb átigazolási szappanoperája zajlik jelenleg éppen a szemünk előtt, amelynek a főszereplője a francia Paris Saint-Germain világbajnok sztárja, Kylian Mbappé. Úgy néz ki, PSG bekeményített és közölte a támadóval, hogy ha marad, akkor egy percet sem fog játszani a következő szezonban.

Mbappé körül forr a levegő, szinte nincs olyan nap, amikor a világsajtóban ne jelenne meg róla valamilyen átigazolási hír, ám jelenleg papíron még mindig a PSG játékosának tekinthető, a szerződése szerint még egy évig.

Ám most már biztosra vehető, hogy többet nem lép pályára a párizsi együttesben.

Mbappé többet nem lép pályára a PSG-ben Forrás: KMSP via AFP/KMSP/Hervio Jean-Marie

A Goal beszámolója szerint ugyanis a Paris Saint-Germain vezetősége közölte a világbajnok játékossal és a menedzserével, hogy nem számolnak vele a következő szezonban, és ha az ajánlatok ellenére marad, akkor egyetlen percet sem fog játszani a francia sztárcsapatban.

Minderről Bruno Andrade újságíró számolt be a Twitteren:

A francia klub már legalább két ajánlatot fogadott már el a csatárért, egyet a Premier League-ből, egy másikat az al-Hilaltól, de nem volt megegyezés a felek között."

A francia válogatott játékos továbbra is ragaszkodik ahhoz, hogy

szívesebben maradna egy teljes évet Párizsban, mint hogy a Közel-Keletre költözzön ezen a nyáron, még akkor is, ha az új szezonban végig a padon fog ülni, és csak 2024-ben csatlakozhat a Real Madridhoz.

A párizsiak állítólag a múlt hónapban elfogadtak egy óriási 300 millió eurós (ajánlatot a játékosért az al-Hilaltól, de Mbppét nem érdekli ez a lehetőség (sem). A hírek szerint a Chelsea ajánlata sem érdekli, így akarja elérni, hogy még idén nyáron eladja őt a Real Madridnak a PSG.

Könnyen lehet, hogy erre az átigazolási időszak legvégén sor is fog kerülni, mivel Mbappé jelenlegi szerződése 2024 júniusában jár le, így a francia együttesnek ez az utolsó esélye, hogy pénzt lásson a szupersztárért.