Keményen kritizálta Harry Maguire-t a Manchester United menedzsere

2022-es labdarúgó-világbajnokság, 2022-es katari FIFA-világbajnokság, Katar, labdarúgás, futball, foci-vb, focivb2022, ,Anglia – Franciaország, Anglia , Franciaország, 2022.12.10.
England's defender #06 Harry Maguire reacts to a missed chance during the Qatar 2022 World Cup quarter-final football match between England and France at the Al-Bayt Stadium in Al Khor, north of Doha, on December 10, 2022. (Photo by Jewel SAMAD / AFP)
Vágólapra másolva!
A Manchester United 2019-ben rekordösszeget, 80 millió fontot fizetett Harry Maguire szolgálataiért, de könnyen lehet, hogy az angol válogatott védőnek már csak napjai vannak a Manchester United játékosaként.

Erik ten Hag, a Manchester United menedzsere nyáron már elvette a csapakapitányi karszalagot a 30 éves játékostól, most pedig könnyen lehet, hogy el is igazol, miután a United már el is fogadott egy 30 millió fontos ajánlatot a West Hamtől.

Ten Hag szerint a csapat legjobbja is lehetne Harry Maguire Forrás: AFP/Jewel Samad

„Minden képessége megvan, hogy remek hátvéd legyen. Ő a legjobb angol középhátvéd, miért ne lehetne nálunk is a legjobb? Ezt azonban bizonyítania kell.

meg kell hoznia a döntést. Ennek ellenére örülök, hogy velünk van" – mondta a Wolves elleni első bajnoki előtti sajtótájékoztatón a holland menedzser.

Ten Hag sorrendjében Maguire egyelőre nagyon hátul van, ugyanis Raphael Varane és Lisandro Martinez mögött még Luke Shaw és Victor Lindelöf is előtte van, ha a középső védőket jelöli ki a menedzser.

Arról nem is beszélve, hogy Jonny Evans is a csapattal van, így könnyen pótolható lenne Maguire.