Megdöbbentő részletek a Mátyásföldi anyagyilkosságról - szörnyű titkot rejthet a családi idill

Gyilkosság a XVI. kerületi Fertály utcában, Budapest, 2023.08.14.
Rendőrök a főváros XVI. kerületében 2023. augusztus 14-én, ahol halálra szúrtak egy nőt a Fertály utca egyik lakásában. A rendőrök a feltételezett elkövetőt, az áldozat 24 éves fiát - aki magát is megsebezte - a helyszínen elfogták
Vágólapra másolva!
Gyönyörű, kétszintes ház, Budapest egyik legszebb részén, Mátyásföldön és egy szerető család, három gyerekkel. Csupán ennyit láttak a szomszédok kívülről abból a családból, ahol ma hajnalban tragédia történt: a gyanú szerint egy 24 éves fiú megölte a saját anyját. Ennél azonban sokkal több lehet az egész mögött.
Vágólapra másolva!

Budapest, egyik legszebb és legnyugodtabb részén, a XVI. kerület kertvárosában gyilkoltak meg egy asszonyt. A család, a nő, a férfi és három gyerekük egy gyönyörű, kétszintes házban laktak. A gyilkossággal pont a három gyerek egyikét gyanúsítják.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

A rendőrök hajnali fél 6-kor kaptak bejelentést arról, hogy Mátyásföldön egy 24 éves fiú megölte az anyját, azután megpróbált öngyilkos lenni. Az anyán már nem lehetett segíteni, a fiút kórházba vitték. Az apát a rendőrségre, ahol kihallgatták.

A szomszédokat valóságos sokként érte a gyilkosság híre.

– mondta egy férfi, aki pont szemben lakik a családdal. Ahogy az ilyenkor sokszor lenni szokott, a férfinak soha, eszébe nem jutott volna, hogy ilyen történhet, tőle néhány méterre.

"Becsületes, rendes, dolgozó emberek voltak.

Nem tűnt sem agresszívnek, sem boldogtalannak, látszólag semmilyen konfliktusa nem volt a szüleivel" - tette hozzá.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

Egy, az utcában lakó nő azt mondta, hajnalban, félálomban veszekedést hallott, ám akkor még fogalma sem volt, pontosan melyik házból.

„Valami hangos szóváltásra figyeltem fel az egyik közeli házból jött a hang. Ekkor még fel sem ébredtem egészen, azt hittem, csak álmodom. Alig

Barátságos, nyugodt, harmonikus családnak ismertem meg őket, sosem feltételezett volna róluk senki ilyesmit."

Egy másik szomszéd úgy tudja, a fiút egyenesen az intenzív osztályra vitték, mert a gyilkosság után megpróbált öngyilkos lenni.

„Valószínűleg ekkor tudatosult benne, hogy mit tett az anyjával, és a hirtelen sokk miatt ebben látott kiutat. Súlyos sérüléseket okozott magának, egy késsel" - mondta a férfi.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

A család közvetlen szomszédja, egy fiatal lány is nyilatkozott az Origónak, azt mondta, korábban egy hangos szót nem hallott a családtól.

„Soha sem féltem a fiútól, aki megölte az anyját. El nem tudtam volna képzelni, hogy rátámadjon az anyjára. Szerény, rendes fiúnak tűnt, iskolába járt, sok barátja volt, akikkel gyakran járt szórakozni, vagy csak a környékre beszélgetni. El nem tudom képzelni, mi történt. Korábban egy hangos szót nem hallottam felőlük" - mondta.