Egyenként 15 ezer forintért árulnak három házat Wales festői vidékén

Caerphilly kastély, wales
Vágólapra másolva!
Hamarosan árverésre bocsátanak három házat Wales déli részének festői vidékén. Bár a három ingatlant egyenként csupán 33 fontért lehet megvenni, a következő tulajdonosnak mélyen a zsebébe kell nyúlnia, ha hasznosítani akarja a házakat.
Vágólapra másolva!

A dél-walesi Caerphilly nevű faluban található három romos épület, melyeket hamarosan bárki megvásárolhat egy árverésen. Az ingatlanokat egyenként mindössze 33 fontért, vagyis nagyjából 15 ezer forintért lehet megvenni.

Bár az ajánlat elsőre meglepően kedvezőnek tűnik, az egykori bányászházak teljesen lepusztult állapotban vannak, és nagyon sok munkát (és pénzt) igényel, hogy a következő tulajdonos hasznosíthatóvá tegye az ingatlanokat.

A Wesley Buildings nevű épületegyüttes olyan rossz állapotban van, hogy még a belső ellenőrzést sem végezték el. Az aukciót hirdető vállalat munkatársa azonban elmondta, olyanoknak lehet izgalmas a lehetőség, akik hajlandóak munkát fektetni a felújításokba. Ha viszont valaki vállalkozik a hatalmas mennyiségű aljnövényzet eltávolítására, akkor egy kedvező üres területet kaphat.

Az is növelheti a telek vonzerejét, hogy egy igen keresett és népszerű területen található, vagyis befektetésként is izgalmas lehetőséget kínál az üzlet.

A házakat (és további 90 ingatlant) online értékesítik majd a Paul Fosh Auctions által szervezett árverésen. Az aukció augusztus 29-én kezdődik, és 31-én ér véget.

Forrás: The Sun

Kiemelt képünkön Caerphilly kastélya látható