Agyonvert egy magyar orvost egy ukrán magyargyűlölő politikus unokaöccse

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
3-tól 5 évig terjedő szabadságvesztésre számíthat Ivan Turok munkácsi orvos gyilkosa, aki autójával elé vágott az áldozat autójának, majd kiszállva halálos ütést mért annak fejére és cserben hagyta - írta a Kárpát hír.
Vágólapra másolva!

A kárpátaljai rendőrök elfogták a 29 éves orvos gyilkosát, és ideiglenes fogdába helyezték. Az incidens Ungváron történt augusztus 10-én délelőtt 12 óra körül a Babjak utcában.

A rendőrség elsődleges információi szerint az úton konfliktus alakult ki a Skoda típusú kocsit vezető sértett és egy Volkswagen Touareg sofőrje között. A vita dulakodásba fajult, melynek során a terepjáró vezetője a tanúvallomásokból és térfigyelő kamerák felvételeiből nyert előzetes adatok szerint megütötte a Skoda vezetőjét. Ezt követően az utóbbi a földre esett és eszméletét vesztette, a konfliktus másik résztvevője pedig elhagyta a helyszínt.

A sérültet az orvosok az intenzív osztályra szállították, ahol hat napig kómában volt, majd meghalt.

A bűncselekményt, mint kiderült,

a magyarellenes botrányairól elhíresült munkácsi képviselő, Viktor Baloga unokaöccse követte el,

aki egyben Pavlo Baloga egykori parlamenti képviselő fia. Az autóban volt a felesége, Darija Begy és annak testvére, Mikola Begy is. Utóbbi először magára vállalta az erőszakos cselekményt, de a rendőrségnek sikerült kiderítenie a valódi elkövető személyét.