Így reagált Jürgen Klopp, miután nagyképűen hergelte az ellenfél edzője - fotó

Jürgen Klopp, Liverpool
Liverpool's German manager Jurgen Klopp during the English Premier League football match between Newcastle United and Liverpool at St James' Park in Newcastle-upon-Tyne, north east England on August 27, 2023. (Photo by Lindsey Parnaby / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
Szoboszlai Dominik csapata, a Liverpool elképesztő fordulatok után emberhátrányban 2-1-re nyert a Newcastle United otthonában a Premier League harmadik fordulójában. Az első félidőben a hazai csapat másodedzője csendre intette Jürgen Kloppot, ám a német szakember nem felejtett, és a mérkőzés végén viszonozta a gesztust.

A Newcastle a 25. percben vezetést szerzett Anthony Gordon góljával, majd percekkel később Virgil Van Dijk kiállítása miatt emberelőnybe került. A hazai csapat másodedzője, Jason Tindall a mutatóujját a szája elé téve nagyképűen csendre intette a Liverpool vezetőedzőjét, Jürgen Kloppot, akinek a csapata ekkor nagyon nehéz helyzetben volt.

A Newcastle a második félidőben többször is eldönthette volna a meccset, de rosszul használta ki a lehetőségeit, majd fordult a kocka és a Klopp által csereként pályára küldött

Darwin Nunez két gólt lőtt, így Szoboszlai Dominikék emberhátrányban fordítottak és megnyerték a rangadót.

Darwin Nunez két góljával fordított a Liverpool Forrás: NurPhoto via AFP/MI News/NurPhoto/Mi News

A lefújást követően a német tréner nem felejtette el Tindall gesztusát, és viszonozta a csendre intő mozdulatot a Newcastle másodedzőjének.