Megrázó részletek az újbudai kettős öngyilkosságról, amiből a végén gyilkosság lett

mentő mentőkocsi mentőautó mentőszolgálat illusztráció
Vágólapra másolva!
Egyre több részlet derül ki az újbudai tragédiáról. Azt már korábban tudni lehetett, hogy egy idős házaspár egyszerre akart öngyilkos lenni. Most az is kiderült, hogy mindent előre elterveztek. Végül csak az asszony halt meg, a férfi ellen pedig gyilkosság miatt indult eljárás.
Vágólapra másolva!

Együtt akart meghalni egy házaspár Újbudán. Az öngyilkosságot hónapokkal a tragédia elkezdték tervezni. A tervüket a szomszédaiknak is elmondták, hogy ne érje őket váratlanul – tudta meg a Bors. A férj egy közeli barátjának azt is elmondta, hogy pontosan hogyan akarnak öngyilkosok lenni.

Fel akartak menni a hegyekbe, hogy ott az autójukkal teljes sebességgel egy fának hajtsanak.

Erről a tervükről minden bizonnyal azért tettek le, mert az asszony már alig tudott mozogni, a harmadik emeletről nem tudott volna lemenni.

Végül a beszámolók szerint az asszony a fürdőszobában vágta fel az ereit, míg István késsel próbált öngyilkos lenni. Egyiküknek sem sikerült, ezért a férfi mellkason szúrta a feleségét. Ő meghalt, a férfit azonban kórházba vitték, ahol meg tudták menteni az életét. Most emberölés miatt indult ellene eljárás.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116 123 ingyenes lelki elsősegély-számot, vagy keresse fel a suicidprevencio.hu weboldalt!