Vágólapra másolva!
A szokásoknak megfelelően a labdarúgó átigazolási időszak utolsó órái rendkívül eseménydúsan teltek, így összegyűjtöttük a legérdekesebb klubváltásokat.

Az angol Manchester United még augusztusban bejelentette, hogy nélkülözni fogja a szexuális erőszakkal és bántalmazással gyanúsított Mason Greenwoodot. Végül az angol válogatott játékos nem maradt klub nélkül: egy évre kölcsönben írt alá a spanyol élvonalban szereplő Getafénél.

A Vörös Ördögök szintén kölcsönben igazoltak is két sztárfocistát: Sergio Reguilón a Tottenhamtől, a marokkói válogatottal vb-negyedik Szofjan Amrabat pedig attól az olasz Fiorentinától érkezett, amely a Ferencvárossal került egy Konferencia-liga-csoportba.

A francia bajnok Paris Saint-Germain a francia válogatottal vb-ezüstérmes Randal Kolo Muanival erősített: a fiatal támadó öt évre írt alá, és mintegy 95 millió euróért cserébe adta őt el a német Eintracht Frankfurt.

Az angol Liverpool hivatalosan is bejelentette, hogy 40 millió euróért leigazolja a német Bayern Münchentől a holland válogatott középpályást, Ryan Gravenberch-et.