Vágólapra másolva!
A Premier League 4. fordulójának rangadóján az Arsenal drámai mérkőzésen 3-1-re legyőzte a Manchester Unitedot az észak-londoni Emirates stadionban. A találkozó után Erik ten Hag, a vendégek edzője értékelte a meccset, és elmondta azt is, hogy az angol válogatott Jadon Sancho azért maradt ki csapata keretéből, mert nem megfelelő az edzéseken végzett munkája. A holland szakember nyilatkozata után az angol válogatott támadó kikérte magának a kritikát, és a közösségi oldalán próbálta cáfolni az elhangzottakat.

Sancho "teljesen valótlannak" nevezte Erik ten Hag állítását, miszerint az edzéseken nyújtott teljesítménye miatt kimaradt a Manchester United Arsenal elleni keretéből.

– mondta a holland szakember, akinek a mondandójával korántsem ért egyet az angol válogatott támadó.

Vasárnap este Sancho a közösségi oldalán azt írta a követőinek, hogy "ne higgyenek el mindent, amit olvasnak" és azt is hangsúlyozta, hogy "bűnbakká tették" a Manchester Unitednél.

„Kérem, ne higgyenek el mindent, amit olvasnak! Nem fogom megengedni, hogy az emberek olyan dolgokat mondjanak, ami teljesen valótlan.

– írta a Twitteren az angol válogatott támadó, aki 2021 nyarán érkezett a Manchester Unitedhoz.

Úgy tűnik, Sanchi és ten Hag között már korántsem felhőtlen a kapcsolat Forrás: AFP/Paul Ellis

„Csak mosolyogva akarok futballozni, és segíteni a csapatomat. Tiszteletben tartok minden döntést, amit az edzői stáb hoz, fantasztikus játékosokkal játszom, és hálás vagyok, hogy ezt tehetem, ami tudom, hogy minden héten kihívást jelent.

- tette hozzá a 23-szoros angol válogatott focista, akiért két évvel ezelőtt 85 millió eurót fizetett a Manchester United a Borussia Dortmundnak.

Sancho két év alatt 82 mérkőzésen lépett pályára a Manchester Unitedban, 12 gólt lőtt és hat gólpasszt adott. Az idei szezonban összesen 76 percnyi játékideje van.