Így vágott vissza a gyalázkodóknak a pornómodell Molnár Anikó

Molnár Anikó
Molnár Anikó
Vágólapra másolva!
Molnár Anikó 47 évesen döntötte el, hogy változtatni akar az életén, ehhez az OnlyFans-oldalt látta megoldásnak. Valóban sokat változott, amióta úgy döntött, hogy pornómodell lesz, hiszen sok pénzt keres a szexképeivel. Az egykori valóságshow-szereplőnek azóta egyre több irigye és kritikusa van, hiszen azt is elmondta, milyen jól keres ezzel. Most keményen visszavágott az őt kritizálóknak.
Vágólapra másolva!

Molnár Anikó sosem titkolta, hogy pénzre volt szüksége és ezért döntött úgy, hogy a testéből fog élni. Persze, azt mindig hozzáteszi, hogy civil munkájával sem hagyott fel és továbbra is dolgozik sminktetoválóként, de elsősorban a pornóoldalából tartja fenn magát és édesanyját, akivel egy házban élnek.

Az egykori realtysztár elárulta, hogy nagyjából ötmillió forint üti a markát havonta az OnlyFans-bevételéből, ezt javarészt a családi házuk felújítására fordította ezidáig. Azt, hogy sokan támadják, állítása szerint már megszokta ennyi év alatt, de úgy gondolja, hogy nem tartozik senkinek magyarázattal, hiszen se férje, se gyereke, édesanyja pedig azt tanácsolta, hogy csinálja, ami neki jól esik. A rosszakarókra sem haragszik, hiszen ő most jól érzi magát pornómodellként.

Nem haragszom rájuk. Hiába állnék oda és magyaráznám el a dolgokat, semmit nem érnék el vele. Ahogy szokták mondani, az okos hülyéskedik, a hülye okoskodik" - mondta el véleményét a Borsnak az őt kritizálókról Molnár Anikó.

Molnár Anikó jól keres a szexképeivel, szerinte ezért irigyek rá az emberek Forrás: Instagram/Molnár Anikó