Máris itt az év elkapása az NFL-ben? - videó

Buffalo Bills v New York Jets GettyImageRank1 American Football - Sport USA Catching New Jersey Wide Receiver - Athlete Touchdown New York Jets Photography East Rutherford Buffalo Bills NFL 27 Cornerback 17 Topix Bestof Metlife Stadium Match - Sport Recep
EAST RUTHERFORD, NEW JERSEY - SEPTEMBER 11: Wide receiver Garrett Wilson #17 of the New York Jets catches a three-yard touchdown reception against cornerback Tre'Davious White #27 of the Buffalo Bills during the fourth quarter of the NFL game at MetLife Stadium on September 11, 2023 in East Rutherford, New Jersey. Elsa/Getty Images/AFP (Photo by ELSA / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Még csak egy teljes forduló ment le a profi amerikaifoci-bajnokság, az NFL 2023-24-es idényéből, de máris van egy olyan elkapás, ami biztos, hogy ott lesz az év végi összeállításokban.

A New York Jets szurkolóinak nem csak keseregni van okuk irányítójuk, Aaron Rodgers egy perc utáni kidőlése miatt, de az idény egyik legnagyobb elkapása miatt pirosra tapsolhatták a tenyerüket. Öt perccel a meccs vége előtt 13-6-os Bills vezetésnél a csereirányító Zach Wilson egy halálraítélt passzal próbálta megjátszani Garrett Wilsont, csakhogy a szélsőelkapó másként gondolta: szenzációs mozdulatsor végén elhalászta a labdát Tre'Davious White elől, majd egykezes dekázások után végül meg is fogta.

Ahogy az elkapás, úgy az ünneplés is megér egy mondatot, mert Allen Lazard magasugrókat megszégyenítő bakugrása a 183 centi magas elkapó fölött.