Megölte, feldarabolta és kénsavban oldotta fel az apját egy ózdi férfi

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Egy ózdi férfi a karantén után együtt italozott az apjával, miközben összevesztek egymással. Verekedni kezdtek, majd a férfi egy kalapáccsal halálra verte az apját. Ezek után a holttestet feldarabolta, majd kénsavban próbálta feloldani. A bíróság most elítélte a férfit.
Vágólapra másolva!

A férfi 2010-ben Angliába költözött a szüleivel és a testvéreivel. Az apa 2015-ben hazaköltözött, mert megromlott a viszonya a családjával. 2020 augusztusában azonban meglátogatta őket, majd a fiával együtt hazarepült Magyarországra. A koronavírus miatt két hétre karanténban kellett lenniük, amit az ózdi házukban töltöttek. Ebben az időszakban többször is összevesztek egymással.

A karantén végén, 2020 szeptemberében megbeszélték, hogy együtt fognak italozni. Az apa már délután inni kezdett, a férfi pedig az esti órákban csatlakozott hozzá. Italozás közben megint összevesztek egymással, az apa kalapáccsal fenyegette a férfit.

Verekedni kezdtek, a férfi előbb ököllel, majd a megszerzett kalapáccsal verte az apját, aki belehalt a sérüléseibe.

Képünk illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

A férfi el akarta tüntetni a holtestet, ezért az interneten, két nappal később vett kénsavat és hordót.

Az addig a kamrában tartott holttestet egy fűrésszel feldarabolta és a részeket egyenként feloldotta.

A szúrós szag miatt a szomszédok hívták ki a rendőröket, akiknek a férfi beismerte a tettét.

A bíróság emberölés miatt 7 év börtönbüntetésre ítélte a férfit. Az ítélet nem jogerős – írja közleményében a Miskolci Törvényszék.